TARİHİ GÜREŞLERDE ÖNEMLİ İSİMLER YER ALACAK

Tarihi güreşlere birbirinden güçlü ve tanınmış başpehlivanlar katılacak. Er meydanında kol bağlayacak başpehlivanlar arasında Ali Gürbüz, Recep Kara, Faruk Akkoyun, Serhat Balcı, Abdullah Güngör, Serdar Yıldırım, Semih Turgut, Yalçın Üncül, Okan Yavaş, Nedim Gürel, Erkan Ertan, Kaan Kaya, Arif Akın, Güngör Ekin, Ali Yanatma ve Serkan Serttürk gibi isimler yer alıyor.

Domaniç’te 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlandı Domaniç’te 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlandı
Güreş Severlerin Beklediği An Geliyor! Domaniç Er Meydanı İçin Geri Sayım Başladı

ATA SPORUMUZ GELECEK NESİLLERE AKTARILIYOR

Kırkpınar başpehlivanı unvanına sahip olan ve seyircisi en çok olan güreşçiler arasında gösterilen Ali Gürbüz’ün de Domaniç Er Meydanı’nda güreş tutacak olması, organizasyona ilgiyi daha da artırıyor.

Domaniç Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak olan bu köklü etkinlik, ata sporumuzu yaşatmak, kültürel mirası gelecek nesillere aktarmak ve sporseverleri bir araya getirmek açısından büyük önem taşıyor.