Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, Milletvekili Ahmet Erbaş'ın seçildiği günden bu yana Domaniç'i ve şehri her platformda en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti. " Hadsiz olmak, kişilik ve karakter yoksunluğu yaşamak aciz olmaktansa, haddini bilmek mert olmak iyidir " diyen Başkan Aydın, Mehmet Demir'in açıklamalarını eleştirerek, "Sayın MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş'ı dağdaki çobandan ana sınıfındaki bebeğe sorsanız tanır ve tarif eder. Seni ben bile tanımıyorken, adama sorarlar: Hangimiz yerli, hangimiz yabancı?" şeklinde konuştu.

AYAK BASMADIK YER BIRAKMADI

Aydın, Ahmet Erbaş'ın Domaniç'i ve şehri en iyi şekilde temsil ettiğine dair örnekler sunarak açıklamalarını sürdürdü. Erbaş'ın Hayme Ana Anma Törenleri'ne Kıbrıs Cumhurbaşkanı'nı getirerek en yoğun katılımı sağladığını belirten Aydın, vekilin tüm köyleri ziyaret ettiğini ve Kütahya'da ayak basmadık yer bırakmadığını ifade etti.

İLETİLEN SORUNLARI ÇÖZDÜ

Başkan Aydın, Ahmet Erbaş'ın Domaniç - Tavşanlı ve Domaniç - İnegöl yollarının mecliste tek dile getiren vekil olduğunu ve köylerde çekmeyen telefonlarla ilgili girişimlerde bulunduğunu vurguladı. Ayrıca Erbaş'ın ilçede her yaştan insanı ziyaret ederek sorunları dinlediğini ve çözüme kavuşturduğunu aktardı.

MECLİSTE SORUNLARI KONUŞAN TEK VEKİL

Aydın, vekilin Pazaralanı ve Yeşilköy göletleri hakkında mecliste konuştuğunu ve Kütahya merkez başta olmak üzere tüm belediye bütçelerine ek ödenek sağladığını dile getirdi.

Yine Erbaş’ın Domaniç – Tavşanlı ve Domaniç- İnegöl yolunu sürekli mecliste tek dile getiren vekil olduğunu aktararak, son genel seçimlerde kapı kapı Cumhurbaşkanına oy istediğini ve ilçenin tanıtımı için sinema oyuncularını getirmesi gibi birçok girişimde bulunduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Aydın, açıklamalarının sonunda Mehmet Demir'in açıklamalarının Cumhur İttifakı'na zarar verdiğini belirterek, özür ve açıklama beklediklerini söyledi.

Editör: Serdar Yiğit