Domaniç – İnegöl karayolu Arap oturağı mevkiinde ki Oba Sofrası'nda gerçekleşen buluşmada istişareler yapıldı ve takımın hedefleri masaya yatırıldı.

YENİ KURULAN HAYME ANA SPOR KULÜBÜ SEZONA HAZIR!

Köyün gençlerinden oluşan kadrosuyla bu yıl Domaniç 1. Amatör Ligi'nde mücadele edecek olan kulüp, kuruluşundan bu yana Hayme Ana'nın adını duyurmanın yanı sıra futbol alanında da ses getirmeyi amaçlıyor.

MOTİVASYONUMUZU ARTIRIYORUZ

Başkan Mehmet Eruslu, yaptığı konuşmada, "Domaniç Çarşamba Köyü'nde Hayme Ana Spor Kulübü olarak bu yıl yeni kurulduk. Hayme Ana'mızın adını her yerde duyurmaya gayret ederken sportif faaliyet olarak futbolda da adımızı duyurmaya çalışıyoruz. Bu yıl Domaniç 1. Amatör Lig'de mücadele edeceğiz. Deneyimli teknik direktörümüz Süleyman Sipahi hocamızla anlaştık. Kendisi bize büyük destek veriyor. Bu yemek, yönetim, futbolcular ve teknik ekibimiz için bir araya gelerek lig öncesi motivasyonumuzu artırmak ve tanışmak adına düzenledik. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

ZORLU BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR

Takımın deneyimli teknik direktörü Süleyman Sipahi ise şunları söyledi: "Yeni sezon hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. Yönetim kurulumuz ve başkanımız bu güzel yemek organizasyonunu düzenledi. Burada tanıdık yüzler olduğu gibi İnegöl'den gelen arkadaşlarımız ve kendi köyümüzden gelen sporcularımız da var. Bu birliktelik bizim için önemli. Önümüzdeki hafta fikstürler çekilecek ve ona göre antrenmanlarımıza başlayacağız. Ayrıca, kulüp olarak Hayme Ana’nın ismini taşıyoruz. Bu başarıya imza atan herkesi tebrik etmek istiyorum. Yeni sezonda başarılar diliyorum. Zorlu bir süreç olacak ancak birlikte çalışarak bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum."

TÜRBE ZİYARET EDİLDİ

Yemek sonrasında yönetim, teknik ekip ve futbolcular birlikte Hayme Ana Türbesi'ni ziyaret ederek burada dua etti.

Editör: Serdar Yiğit