Henüz maç başlamadan soyunma odalarında Sarıotlu futbolculara küfürler ve tehditler savuran Hisarcık Belediye Spor'lu futbolcular, kümede kalmak için son şansları olan Sarıot maçının başından sonuna kadar futbola yakışmayan her ne varsa hepsini uyguladı. 
Taraftarlarından yoksun sadece 4 yöneticinin gittiği deplasmanda 30 jandarma ve 30 polis görev aldı.

OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇTİ
Sarıotlu yönetici Ramazan Alper Yaman yaşananlar neticesinde yan yana oturduğu rakip tribünden yaklaşık 60 kişiye küfür etmemeleri konusunda tepki gösterince polis ve jandarma devreye girdi ve yaşanması muhtemel olayların önüne geçti.

32. Dakika'da Özgür Şimşek'in attığı golle 1-0 öne geçtikten sonra, gerek saha içinde rakip futbolcular gerekse saha dışında rakip taraftarları tarafından küfür, hakaret, tehdit ve tahriğin dozunu artıran Hisarcık Belediye Spor camiasına Sarıot'lu futbolcuların sağduyusu da engel olamadı ve 60. Dakikada çıkan olaylar neticesinde hakemler soyunma odasına gidip maçı tatil etti. 

Kütahya ASKF disiplin kurulunun aldığı kararla hükmen 3-0 galibiyet elde eden Sarıot Spor üst üste aldığı galibiyetlerle 6. Sıraya yükseldi. 

Sarıot Spor, Çarşamba günü Altıntaş Belediye Spor'u yenmeleri halinde ligi 5. sırada tamamlayacak. 

HABER MERKEZİ

Editör: Serdar Yiğit