Karaköy Spor Başkanı Ramazan Varol'un yoğun iş temposu nedeniyle bıraktığı Karaköy Spor kulübü başkanlığına Mehmet Şentürk geldi. Yıllarca Karaköy Spor da futbol oynayan Şentürk; Sportif anlamda son yılların en başarılı sezonunu geçirdiklerini ifade ederek, “Beraber çalışmaktan büyük gurur duyduğum Başkanımız Ramazan Varol'a Karaköy Spor'a vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkür ederi” dedi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Domaniç Karaköy Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şentürk, “ Karaköy Spor bizlere geçmişlerimizin, babalarımızın emaneti. Bizler bu emanete bugün sahip çıkacağız ve bizden sonrakilerde bizden daha sağlam bir şekilde sahip çıkacaktır. Karaköy gençliğine ve Karaköy Spor camiasına yönetimimiz olarak güvenimiz tamdır” ifadelerini kullanan Şentürk, şöyle devam etti.

“ Amatör Futbol da, sadece Domaniç'te değil Türkiye genelinde değişim yaşanıyor. Futbolcu kalitesi noktası başta olmak üzere, bu değişimde en büyük sıkıntı maddi anlamda kulüplerimizi zorluyor. Bizlerde bu sezonda dahil olmak üzere, gelecek sezon için kulübümüz imkanımca yatırımlar yapıp, Karaköy Spor'umuzu daha iyi yerlere taşıma hedefiyle bir yönetim kurduk. Köy halkımız başta olmak üzere, Kara Cephe taraftar grubumuz ile istişareler içinde bulunup Karaköy Sporumuzu daha iyi yerlere taşıma hedefindeyiz” diyen Şentürk, “Son olarak ta belirtmekte yarar görüyorum. Saha içerisinde ne olursa olsun centilmenlik ve sportif anlamda gençlerimizi kazandığımız maçlar olsun ilçe stadyumunda. Her hafta seyir zevki yüksek maçlar izliyoruz ve bu da böyle devam etsin. Tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Kazanan Türk ve Domaniç futbolu olur inşallah” diye konuştu.

Şentürk, hedeflerinin gelecek senelerde bir üst ligde Domaniç’i en iyi şekilde temsil etmek olduklarını dile getirdi.

Editör: Serdar Yiğit