Domaniç Devlet Ana Anaokulu’nda Yıl Sonu Gösterisi Coşkusu Domaniç Devlet Ana Anaokulu’nda Yıl Sonu Gösterisi Coşkusu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Yolvermez, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen Kariyer Planlama Dersi kapsamında Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'na konuk olarak Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğünün ve faaliyetlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

DOMANİÇ; Kariyer Uzmanları Öğrencileri İş Dünyasına Hazırladı

KARİYER PLANLAMA DERSİ VE İŞKUR HİZMETLERİ TANITIMI

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Lideri Neşe Agahoğlu tarafından Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencilerine; İŞKUR hizmetlerinin tanıtımı, Kendini Tanıma, CV Hazırlama, Kariyer Planlama, İş Görüşmesi ve Mülakat Teknikleri konularında eğitim verildi.

DOMANİÇ; Kariyer Uzmanları Öğrencileri İş Dünyasına Hazırladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Bahar Yolvermez ve Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Lideri Neşe Agahoğlu gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını belirterek, kendilerine bu imkanı sağlayan Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Yasemin Durmaz’a ve misafirperverliği için Dr.Öğr.Üyesi Sezayi Özten’e teşekkürlerini bildirdiler.

Editör: Serdar Yiğit