Eski ve yeni muhtarlar, eski ve yeni İl Genel Meclisi Üyeleri, Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal, Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, Domaniç ilçe protokolü ve STK başkanlarının katıldığı veda yemeğinde yapılan duygusal konuşmaların ardından herkesle tek tek vedalaşan Kaymakam Okumuş, dil eğitimi için İngiltere’ye gitmek üzere ilçeden uğurlandı. 

Kaymakam Okumuş Domaniç’e veda etti

MİŞ MİŞ’Lİ DOMANİÇ AKSANINI UNUTMAYACAĞIM

Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş yaptığı konuşmasında,

Domaniç'te Temizlik Çağrısı Karşılık Buldu Domaniç'te Temizlik Çağrısı Karşılık Buldu
“Yaklaşık iki yıl görev yaptığım Domaniç’i tarih öneminden dolayı biliyordum. Buraya gelince İlçeyi de insanını da çok sevdim. Çok kaliteli çok güzel insanlar tandım çok güzel anılar biriktirdim. Ülkemin neresine gidersem gideyim kapım Domaniçlilere açıktır ve eminim ki benim de burada bir çok açık kapım oldu. Keşke tanımasaydım dediğim bir kişi bile yok. Özellikle Domaniç aksanını, miş miş li konuşmalarınızı asla unutmayacağım” dedi.
Kaymakam Okumuş Domaniç’e veda etti

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLDU

Okumuş, ilçede Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerine, yardıma muhtaç insanların hepsinin yanında oldu ve hatta cebinden yardım yapmakla halkın gönlünü kazanmış bir kaymakam olarak hatırlanacak.

Başta Domaniç Belediye Başkanı Engin Uysal olmak üzere kurum ve kuruluşların plaket ve hediyelerini kabul eden Kaymakam Okumuş daha sonra Domaniçlilerle hatıra fotoğrafı çektirerek ilçeden ayrıldı.

Kaymakam Okumuş Domaniç’e veda etti

Editör: Serdar Yiğit