Kaymakam Muhammed Furkan Okumuş ve Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk İsmail Usta Oba Restoranta şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi.

Şehit ailelerinin ve gazilerin kendilerine birer emanet olduğunu vurgulayan Kaymakam Okumuş yaptığı konuşmada “Sizler gazi ve şehit ailesi olma şerefine ulaşmış, milletimizin kalbinde müstesna bir yere sahipsiniz. Kapımızın sizlere her daim açık olduğunu yeniden hatırlatıyorum.” şeklinde konuştu.

Kaymakam Okumuş, şehit yakınları ve gaziler ile birlikte yemek yedi. Gazi ve şehit aileleri onurlarına verilen yemekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek Kaymakam Okumuş’a teşekkür ettiler.

ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Çanakkale Zaferimizin 108. Yılı münasebetiyle 1999 yılında Bingöl Karlıova da şehit olan Veli Selçuk’un ailesine ve 1982 yılında Osmaniye de şehit olan Ramazan Dalkız’ın ailesine ziyaret gerçekleştirildi.

Kaymakam Okumuş’a ziyareti esnasında Jandarma komutanı Canberk Öztürk, Emniyet Amiri Serhat Akar, İlçe Müftüsü Şaban Durmuş ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Murat Öztürk eşlik etti.

Editör: Serdar Yiğit