Domaniç TÜGVA İlçe temsilcilisi Hüseyin Kahya, gazetemize yaptığı açıklamada, TÜGVA Kitap Kurdu yarışması için dağıtılan kitaplara ek olarak 45 kitap daha dağıldığını söyledi.

Kahya, okullara dağıtılmak üzere ek kitapları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek,” Allah nasip ederse evlatlarımızın bir adım daha hayra yürüyebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalamaya devam edeceğiz. Ayrıca buradan yarışmaya katılacak tüm evlatlarımız ve ailelerine bildirmek istiyorum. Maalesef ülkemiz de meydana gelen ve bu asrın gördüğü en büyük felaketlerden birisi olan deprem sebebiyle şu an TÜGVA olarak tüm gücümüz ve gayretimizle ilk günden beri deprem bölgesindeyiz. Allah nasip ederse devlet millet elele bu felaketinde yaralarını sarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu nedenle mart ayında yapılması planlanan Kitap Kurdu Yarışmasının 30 Nisan'a ertelendiğini duyuran Kahya, “Yarışmamıza katılmak isteyen tüm kardeşlerimize ve ailelerine kaybedeni olmayan bu yarışmamıza katılmaları için tekrardan buradan sizin aracılığınız ile davet ediyorum” diye konuştu. NAZLICAN YİĞİT

Editör: Serdar Yiğit