İlçe Kaymakamı Muhammed Enes İpek, köylerin talep ve sıkıntılarını yerinde dinliyor ve çözüme kavuşturuyor.

İlçe Kaymakamı Muhammed Enes İpek, son bir haftada 3 köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlere İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Kubilay Durmaz'da eşlik etti.

Bu hafta Soğucak köyü, Aksu köyü ve Safa köyünü ziyaret eden Kaymakam İpek, burada ki sorunları talimatlarıyla kısa sürede ortadan kaldırdı.

AKSU KÖYÜNÜN SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Uzunca bir süredir su sorunu çeken Aksu köyüne bir ay süreyle jeneratör temin edildi. Bu süre zarfında ise köy mağdur edilmeden, su sorunun tamamen çözüme kavuşması için çalışma başlayacak.

SAFA'DA SORUNLU YOL DÜZELTİLİYOR

Safa köyünde ise köylüler yol sorunu için kepçe istedi. Kaymakam İpek'in talimatlarıyla greyder gönderilen Safa köyünde ki yol düzeltildi.

SOĞUCAK KÖYÜNÜN TIKANAN KAYNAKLARI AÇILDI

Soğucak köyünde yoğun yağışlar sonrası sel ve çamur nedeniyle tıkanan borular da çözüme kavuşturuldu. Kaymakam İpek köyde ki toplantının ardından köye kepçe ve borular göndererek orada ki sorununu da çözmüş oldu.

İpek, “Hedefimiz, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini değerlendirmek ve halkın şahsi veya idari birimlere müracaatlarını beklemeden, doğrudan temas kurmak ve toplumun tüm kesimlerine daha hızlı bir şekilde ulaşıp çözme kavuşturmak” dedi.
Yapılan buluşmalarda, vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerinin ardından ilgili müdürlüklerle görüş alışverişinde bulunularak çözüm buldukların ve sıcak bir çay eşliğinde vatandaşların sorunları dinlediklerini söyledi.

Editör: Serdar Yiğit