Kütahya ilinin sınırlarında yer alan ve doğanın en güzel armağanlarından biri olan Domaniç, keşfedilmeyi bekliyor. Domaniç'i ziyaret etmek isteyen ya da bu doğal güzellikleri keşfetmeyi arzulayan okurlarımıza rehberlik etmek adına hazırladık.

OKSİJEN ZENGİNLİĞİNE ÜNLÜ:

DOMANİÇ DAĞLARI YAZIN DA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Kütahya ile Bursa'nın sınırında bulunan ve oksijen zenginliğiyle nam salmış olan Domaniç Dağları, yaz aylarında ayrı bir büyüye bürünüyor. İç Ege bölgesinde yer alan ve yüzde 53'ü ormanla kaplı olan Kütahya'nın eşsiz doğal güzelliklerle bezeli ilçesi Domaniç, ilkbaharda ve yazın göz alıcı renklere ev sahipliği yapıyor. Çatalalıç Şelaleleri, Kocayayla, Topuk Yayla Tabiat Parkı ve Kayıların Göç Yolu'nun bulunduğu 1500 rakımlı Domaniç Dağları, yaz aylarında yeşilin farklı tonlarına bürünüyor.

DOĞANIN GÖRSEL ŞÖLENİ:

DOMANİÇ DAĞLARI'NIN BÜYÜLEYİCİ GÜZELLİĞİ

İlkbahar ve yaz mevsimlerinde, her tonda yeşili barındıran ve değişen bitki örtüsüyle ziyaretçilerini karşılayan Domaniç Dağları, adeta doğanın bir görsel şölenini sunuyor. Yürüyüş parkurları, endemik bitki türleri, etkileyici şelaleleri ve doğal güzellikleriyle Domaniç Dağları, doğa tutkunlarına unutulmaz anılar yaşatıyor.

Editör: Serdar Yiğit