GEÇMİŞ FAALİYET RAPORLARI İZAHSIZ KABUL EDİLDİ

Domaniç Belediyesi Konferans Salonu'nda İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Mart 2024'teki yerel seçimlerle ilgili mesajının okunmasıyla sürdü. Ardından, kongre divan başkanının davetiyle 2020-2021-2022 yıllarına ait faaliyet ve hesap raporlarıyla diğer raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Faaliyet raporlarıyla ilgili delegelerin herhangi bir izah talebi yada şerh notu da olmadı.

“MHP BAYRAĞINI GURURLA DALGALANDIRDIK”

Mevcut İlçe Başkanı Yıldıray Aydın kısa bir konuşma yaparak, görevi devraldıkları günden beri Milliyetçi Hareket Partisi'nin bayrağını gururla dalgalandırmak için tüm mücadelelerini yönetim kurulu, belediye, il genel meclisi üyeleri, ocak başkanı ve dava arkadaşlarıyla birlikte verdiklerini belirtti. Aydın, Domaniç'te MHP'nin oy oranını ciddi şekilde artırarak başarılar elde ettiklerini ve bu başarının sadece bir kilometre taşı olduğunu vurguladı.

“ALPARSLAN İSMİ BİR İŞARET, BİR BAŞARIDIR”

Gelecek dönemde de aynı azimle çalışarak büyümeye ve gelişmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Aydın, “2022 yılında adrese dayalı nüfus kayıt sistemi verilerine göre Kütahya’da ve Türkiye’de yeni doğan erkek bebekler için en çok tercih edilen isim Alparslan oldu. Bu durum gelecek için bir işarettir, bir başarıdır.” diye konuştu. YILDIRAY AYDIN GÜVEN TAZELEDİ Başkan Aydın, tekrar ilçe başkan adayı olduğu tek listeyle yapılan seçimde ikinci kez güven tazeledi. Kongreye, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Cumhuriyet Halk Partisi Domaniç İlçe Başkanı Engin Uysal, İl Genel Meclis Üyeleri Hüsameddin Doğan ve Mehmet Arif Varol, MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, Türkiye Maden İş Başkan Yardımcısı Şeref Zeyrek, Domaniç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Türk, Domaniç Ülkü Ocaklar Başkanı Salih Turan, Çukurca Eski Belediye Başkanı İlyas Tosun, Türk Kızılay Domaniç Temsilcisi Tuğba Üzülmez de katıldı. Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor: Başkan Yıldıray Aydın, Nazım Candan, Alı İhsan Yılmaz, İsmail Karaduman, Emin Karaduman, Ali Yıldız, Ali Arslan, Mehmet Ali Kıvrak, Hasan Efe, Kudret Gönül, Alpaslan Turan, Çetin Karaduman, Osman Uygun, Nadir Gök ve Cemile Öner.

Editör: Serdar Yiğit