Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş başta olmak üzere 10 İlimizi sarsan 7,7 şiddetindeki depremin yaralarını sarılması adına başlatılan yardım kampanyasında 1,5 yıldır biriktirmiş olduğu bozuk ve kâğıt para 4 bin TL tutarındaki harçlıklarını depremzedelere gönderilmek üzere Belediyemize teslim etti. Büyük kutu içerisinde Belediyemize gelen Annesi oğlunun biriktirdiği harçlıkları tarafımıza teslim ederken duygusal anlar yaşandı.

BUNUN TARİFİ YOK

Annesi, oğluyla gurur duyduğunu söyleyerek “Acımız çok büyük, elimizden bir şey gelmiyor en azından yardımlarda bulunarak bu acıyı bir nebze de olsa hafifletmek istedik, oğlum bundan etkilenerek 1,5 yıldır biriktirdiği kumbarasındaki harçlıkları bağışlamak istedi, bunun tarifi inanın yok, gözlerimiz doldu” dedi.

EN BÜYÜK GÜÇ BİRLİKTELİK

Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, "Her zaman dediğimiz gibi, en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimiz. Devlet ve millet olarak el ele yaraları sarmaya devam ediyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yardım toplayacağımızı açıkladığımız ilk dakikalardan itibaren vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisiyle karşılaştık. Yaşlı genci ve çocuğu herkes seferber oldu. Biriktirmiş olduğu harçlıklarını depremzedelere gönderen Minik gencimizi ve ailesine şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit