BABA’DAN OĞLUNA BÜYÜK JEST

Aksu Köy Muhtarı Seçil Cengiz’in evlilik çağına gelen oğlu Furkan Cengiz ile nişanlısı Fahriye Tanrıverdi hayatlarını birleştirmeye karar verdiler. Bunun üzerine yapılan tüm hazırlıkların ardından nikâh hazırlıkları da gündeme geldi. Evlilik adayı genç çiftin akıllarına gelmeyen bir teklif ise damadın babası Seçil Cengiz’den geldi. Aynı zamanda köy muhtarı olan Cengiz, oğlunun ve müstakbel gelininin nikâhlarını kıyarak onları onurlandırmayı teklif etti. Bu haber ile adeta sevince boğulan genç evlilik adayları ömürleri boyunca unutamayacakları duygusal anlar yaşadı.

BELEDİYE KONFERANS SALONUNDA TÖREN DÜZENLENDİ

Damat Furkan Cengiz ile gelin Fahriye Tanrıverdi’nin nikâhları için Domaniç Belediyesi Konferans Salonu'nda bir tören organize edildi. İkilinin yakın akrabalarının da katılımıyla düzenlenen törene ise damadın babası Seçil Cengiz damga vurdu. Aynı zamanda Aksu Köy Muhtarı olan Cengiz, oğlu ve gelininin nikâhlarını şahitlerin eşliğinde ve büyük coşku içerisinde kıydı. Muhtar baba geleneği de bozmayarak evlilik cüzdanını da gelinine takdim etti.

“ÖMRÜMÜZ BOYUNCA UNUTMAYACAĞIZ”

Kıyılan nikâhın ardından düşüncelerini ifade eden geç çift, nikahlarının muhtar olan babaları Seçil Cengiz eşliğinde kıyılmasının önemini dile getirdi. Furkan ve Fahriye çifti, "Ömrümüz boyunca unutmayacağımız bir anımızın olması nedeniyle sayın muhtarımız olan babamızın nikâhımızı kıymasını arzuladık" şeklinde konuştu

Editör: Serdar Yiğit