Domaniç İlçe Sahasında oynanan karşılaşmada ilk yarıyı temsilcimiz Sarıotspor, Özgür Şimşek 28” ve Serhat Caak’ın 31” golleri 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ise Altıntaş Belediyesispor 57’ ve 61’nci dakika Eren Yıldıran ile 2 gol boldu.

59’, 57’nci dakikada Emrah Gazi’nin, 80’nci dakikada ise Ferhat Okumuş’un golü ile Sarıotspor 5-2 kazandı.

Maç sonrası yazılı açıklama yapan Kulüp Başkanı Bahri Gören,” Tüm futbolcularımızı yönetimimizi  Yunus Hocamızı, Abuzer Hocamızı, Mustafa Hocamızı, tüm Börü Gabakçam taraftarlarımızı, köylülerimizi, tüm gönlü bizimle olan Domaniçli taraftarlarımızı, çocuklarını bize emanet eden ailelerinin her birine Allah bin bir kere razı olsun. Bizlere hakkınızı helal ediniz . inşallah yeni sezonda bambaşka bir sarıotspor olarak karşınıza çıkarız” dedi.

Maçın ardından açıklama yapan Sarıotspor Kulüp Yönetimi, “Futbol sizin gibi değerli rakiplerle güzel Altıntaş Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü. Altıntaş GSK’nın yönetim, teknik ekip ve futbolcularını karakterli ve futbol odaklı güzel oyunları için tebrik eder, teşekkürlerimizi sunarız. Allah yolunuzu açık etsin. Gelecek sezonlarda nice dosthane müsabakalarda görüşme ümidiyle, başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit