Henüz 1 haftalık kadroyla, Domaniç’te Çavdarhisar ile 1-1 berabere kalıp, şampiyonluk adayı Dağardı deplasmanından 3-0’lık skorla mağlup ayrılan Sarı Yeşilliler, yine Simav’da istenmeyen ve tasvip edilmeyen olaylarla karşılaştığı 1867 Simav Spor maçından 2-1 mağlup ayrıldı.

Ligin 17. Haftasında Domaniç sahasında 1 tane bile yedek futbolcusu olmadan yedek ağırlıklı çıktığı ve öne geçtiği müsabakada skoru koruyamayarak son dakikalarda yediği golle Seramik Spor ile 1-1 berabere kalan Sarı Yeşilli ekip o günden beri mağlup olmuyor.

18. Haftada Tunçbilek Belediyesi’ni 5-0’lık net bir skorla yenen Sarıot Spor, 19. Haftada Moymul Spor ile yine son dakikalarda 90+3’de yediği golle 2-2 berabere kaldı, 20. Haftada Çavdarhisar Hacıkebir takımını deplasmanda 3-0 yenen ekip, 21. Hafta müsabakasında Domaniç ilçe stadındaki ışıklandırma çalışmasından dolayı Tavşanlı Karakova Stadı’nda karşılaştığı Kütahya Yeşilay takımını maçı 9 kişiyle tamamlamasına rağmen 3-1 mağlup etmeyi başardı. 22. Haftada ise ligin lideri Özel İdare Spor ile karşılaşan Sarıot Spor, 3-0 mağlup oldu.

Özlenen, beklenen, keyif veren futbolu oynayan Sarıot Spor taraftarlarını mest ettiği gibi, yönetim ise yeni projelerle gelecek yıllar için oluşturduğu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

Editör: Serdar Yiğit