Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Yedi Renk Kadınları Sosyal Dayanışma Üretim ve İşletme Kooperatifi Kütahya Şubesi ve Domaniç Çamlıca Üretici Kadınlar Kooperatifi kadınlarına Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursu verildi. Kursta eğitim alan kursiyerlere Domaniç Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Çamlıca Okulu Toplantı Salonunda sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Yedi Renk Kadınları Sosyal Dayanışma Üretim ve İşletme Kooperatifi Kütahya Şubesi ve Domaniç Çamlıca Üretici Kadınlar Kooperatifi kadınlarına Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği kursu verildi.

Tıbbi arometik çamlıca (2)_1600x1067

Tıbbi ve Aromatik bitkiler ile ilgili eğitimler veren Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Gönül Dursun belgeleri takdim etmeden önce, kursun çok güzel ve faydalı geçtiğini ifade etti.

Tıbbi arometik çamlıca (4)_1600x1067

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk,” Bu kursta emeği geçen başta Halk Eğitim Merkezi müdürümüz olmak üzere, Gönül hanıma ve siz değerli kursiyerlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Belgeleriniz hayırlı olsun, bundan sonra arıcılık kursu belgelerimiz olacak. İnşallah önümüzdeki haftalarda yine bu belgeleri vereceğiz” dedi.

Kursu başarı ile tamamlayan 30 kursiyerlere sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şentürk, Şube Müdürleri Oktay Yavuz, Recep Aydın ve Halk Eğitim Müdürü Halil Akyol tarafından verildi.

Tıbbi arometik çamlıca (6)_1600x1067

Editör: Serdar Yiğit