İlk meclis toplantısı yapıldı, görevlendirmeler belli oldu İlk meclis toplantısı yapıldı, görevlendirmeler belli oldu

BAHRİ GÖREN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Sarıot Spor Kulübü Başkanı Bahri Gören, iş hayatında yurt içi lojistik ve tekstil sektöründeki deneyimiyle tanınıyor. Aynı zamanda TÜRGEV vakfında lojistik bölge sorumluluk görevini de üstleniyor. Sporun ardından siyasete atılan Gören, Ak Parti çatısı altında İl Genel Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı.  Domaniç doğumlu, 2 çocuk babası 45 yaşındaki Gören, Domaniç'e katkı sağlamak ve ilçenin gelişimine önemli bir rol oynamak amacıyla siyaset sahnesine adım attığını bildirdi.

“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ, TÜM KÖYLERİ KALKINDIRMAK
Gören, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Domaniç'in kendi için özel bir yer olduğunu vurgulayarak şunları söyledi;

"Bu güzel ilçeye bir şeyler katmak, projelerimizi hayata geçirmek için büyük bir heyecan duyuyorum. Öncelikle birlik ve beraberlik ön planda olmalı. Hayallerimiz var, projelerimiz var. Vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte ilçemizde gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Önümüz çok açık. Sadece heyecan ve kararlılık gerekiyor, ki bu da bende fazlasıyla var. Tüm köylerimizi kalkındırarak, kendine yeter hale getirmek en büyük hedefimiz."
“DOMANİÇ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”
Gören, Domaniç'in geleceği için yapıcı ve etkili adımlar atmayı amaçladığını belirterek,

"Siyasetteki tecrübem ve iş dünyasındaki birikimimle Domaniç'i daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için elimden geleni yapacağım. Herkesi ortak bir vizyon etrafında birleşmeye, ilçemize katkı sağlamaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit