Yeni kurulmuş bir teşkilat ve parti olarak ülke genelinde aldığı oy ile sürpriz parti olduklarını dile getiren Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, destek veren, vermeyen herkese teşekkür ettiğini söyledi. 

Aldıkları oy oranına bakmaksızın aynı heyecan ve kararlılıkla ilçe için çalışmaya devam edeceklerini bildiren Yalçınsoy, “Bizdeki Domaniç sevdası hiçbir zaman bitmez. Derdimiz meclise milletvekili sokmak ve milli görüş ilkelerini uygulatmaktı ve bunu başardık çok şükür” ifadelerini kullandı.  

Kütahya'da Milletvekili çıkarmasalar da, ittifak halinde oldukları vekillere Domaniç ile ilgili projelerle destek vereceklerini ve yapılması gereken ne varsa takipçi olacaklarının teminatını verdiğini ifade eden Yalçınsoy, “Köylerimizdeki sıkıntıları biliyoruz ve bu problemleri çözmek için varlığımızla yolumuzda mücadele edeceğiz. Cumhur ittifakı çatısı içerisinde ikinci turda adayımız tabii ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Seçimden sonra Cumhuriyet Gazetesinin Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan'a ilgili attığı, 'irticacı ve kadın düşmanı mecliste' manşeti göstermiştir ki bizim yollarımız sizinle asla kesişmez. Geldiğimiz süreçten sonra bundan sonra yapacağımız iş önümüzdeki sene yapılacak yerel seçimler için daha çok çalışmak ve yerel seçimlerde söz sahibi olabilmektir. Sözlerime son verirken her zaman söylediğim gibi ilçemizi siyaset üstü görüyor ve ilçemizin gelişip kalkınabilmesi için sabah akşam çalışmaya devam edeceğimize söz veriyorum” dedi. NAZLICAN YİĞİT

Editör: Serdar Yiğit