UYUŞTURUCU TAŞIYAN KARDEŞLERİN OYUNUNU TAVŞANLI EMNİYETİ BOZDU!

Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il geneli ve ilçelerinde uyuşturucu imal ve ticaretini önlemek amacıyla yaptığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tavşanlı Asayiş Büro Amirliği Ekipleri de uyuşturucu sattığı tespit edilen H.O ve M.O isimli iki kardeşin peşine düştü. Yapılan teknik çalışmalar neticesinde Bursa ilinden Tavşanlı ilçesine uyuşturucu sevkiyatı yapmayı deneyeceği anlaşılan 2 kardeşin bulunduğu aracı Domaniç ilçesinde durdurdu.

ARAÇ VE İKAMETLERDE YAPILAN ARAMALARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheli şahısların bulunduğu araçta yapılan ilk aramada, aracın gizli kısmına saklanmış vaziyette 19 gram bonzai ve 6 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli şahıslardan H.O’nun ikametinde yapılan aramada ise 1.12 gram metamfetamin 1 adet payp ve uyuşturucu satışında paketlemede kullanılan aliminyum folyo ele geçirildi.

TAVŞANLI EMNİYETİ'NİN BAŞARILI OPERSAYONU, ŞAHISLAR İÇİN CEZAEVİNDE SON BULDU

Öte yandan Domaniç’te durdurulan araçta 2 kardeşin yanında bulunan bayan şahsın da kullanıcı olduğu tespit edildi ve hakkında adli işlem başlatıldı. Şüpheli 2 kardeş çıkarılmış oldukları adli mercilerce tutuklanarak Tavşanlı T Tipi cezaevine teslim edildi. Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ilçenin huzuru, gençlerin sağlığı için gece gündüz demeden aynı kararlılıkla torbacıların kökünü kazıyacaklarını bunun için mücadele edeceklerini tekrar belirttiler.

Editör: Serdar Yiğit