TÜGVA Domaniç İlçe Temsilcisi Hüseyin Kahya gazetemize yaptığı açıklamada, “Çok şükür Domaniç'e (Türkiye Gençlik Vakfı) TÜGVA'yı kurduk. Allah'ın izniyle Türkiye çapında yapılacak olan Kitap Kurdu yarışmamıza Domaniç içerisinde bulunan ve tüm ortaokul seviyesinde ki öğrenci kardeşlerimizi dahil etmek istiyoruz” dedi.

Bu çalışmalar için kolları sıvadıklarını söyleyen Kahya, “ Yarışma için çocukların sorumlu oldukları kitapları belki alamayanlar olabilir diye Domaniç'te var olan bütün ortaokullarımız için kitap bağışında bulunduk. İnşallah ödülleri güzel olan bu yarışmamız için Domaniç ve köylerinde ki tüm ortaokul çağında ki çocuklarımızı bu ülke çapında olan yarışmaya katılmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

İlçe de ki ortaokul seviyesinde eğitim gören 700 öğrenciyi yüz yüze bilgilendirdiklerini belirten Kahya, ” Yine de ulaşamadığımız arkadaşlarımız varsa  https://tugva.org/kitap-kurdu sitemizi ziyaret ederek kolayca kayıt olabilir veya eğitim aldıkları okul da öğretmenlerinden kayıt için yardımcı olmalarını isteyebilirler. Biz ülkemizin geleceği olan evlatlarımız için kollarımızı sıvadık. İnşallah daha pek çok etkinlik ve yarışmayla evlatlarımızı hem eğlendirip hem de ahlakla büyüme yolunda milli eğitim camiamızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı. 

Editör: Serdar Yiğit