İLÇEMİZE ERBAKAN'I GETİRDiK

Yeniden Refah Partisi Domaniç İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy  gazetemize yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kongrede seçim startını verdiğini hatırlatan Başkan Yalçınsoy, Domaniç olarak göreve geldiğimiz ilk andan itibaren başta üye sayımızı artırarak ülkemizin geleceği adına canla başla çalıştık. Teşkilatımızı kurduk , ilçemizdeki ilk kongremize Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ı getirdik, her zaman ilçemizi siyaset üstü gördük ve Domaniç ilçemiz için geleceği için ılımlı muhalefet yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.

BASININ UYGULADIĞI SANSÜR NEDENİYLE HALKIMIZ İZLEYEMEDİ

6 Kasım Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda yaklaşık 70 bin kişinin katıldığı Türkiye'nin en büyük siyasi kongremizi yapmamıza rağmen maalesef basının uyguladığı sansür nedeniyle halkımız bunu bazı kanallarda kısacık izlemeyle yetindi. Kongremize dünyanın dört bir yanından saygın konuklar ve ülkemizde siyaset yapan (HDP) hariç tüm siyasi partilerin siyasi temsilcileri katıldı. Bu tablo bile tek başına Yeniden Refah Partisinin duruşunun, birleştiriciliğinin önemli bir göstergesi. Bu yolda Domaniç Teşkilatı olarak karınca misali, gücümüz yettiğince Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yanındayız.

HERKES REFAHA ERECEK

Yeniden Refah Partimiz söz sahibi olduğunda bebeğinden yaşlısına, erkeğinden kadınına toplumun her kesimi refaha erecek. Aile yeniden toplumun temeli olacak, asgari ücretliler başta olmak üzere tüm sabit gelirlilerin maaşları artacak. Öğrencilerimiz eğitim olanaklarında dünyayla yarışacak. 

TÜRKİYE'NİN FATİH'İNİN ARKASINDA DOMANİÇ'İN FATİHİ OLARAK YÜRÜYORUZ

Biz hazırız Türkiye hazır. Türkiye'nin Fatih'inin arkasında Domaniç'in Fatihi olarak dimdik yürüyoruz. Bu gücüde elbette ilçe yönetimimizden teşkilatımızdan alıyoruz. Hepsi bizim için çok kıymetli. Ankara'daki büyük kongremize katılan Yönetim Kurulumumuza, Gençlik Kollarımıza, Kadın Kollarımıza ayrı ayrı teşekkür

Editör: Serdar Yiğit