Domaniç Belediyesi yabani otlarla mücadele başlattı Domaniç Belediyesi yabani otlarla mücadele başlattı

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamasına,

“Uluslararası Hasta, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezini ilçemize kazandırmak için çok mücadele ettik. Söz verdiğimiz bu projeyi de hayata geçireceğiz. Bugüne kadar beklemesinin sebebi ise Uluslararası olduğu için Belediyemizin tek başına yapabileceği, Avrupa Birliği proje kapsamından destek alabileceği bir proje değildi.  Çok şükür mücadelemiz sonuç verdi ve proje çalışmaları sonuçlandı” dedi.

PROJE, 880 METREKARE ALANA YAPILACAK

Projenin, Avrupa birliği projelerinden destek alınarak ‘Uluslararası Hasta, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi’ projesi kapsamında yapılacağını söyleyen Ertürk

“Bununla ilgili tüm çalışmalar sona erdi. Bir iki hafta içerisinde sözleşmeler imzalanacak. Proje, 880 metrekare alana yapılacak. Allah kimseyi muhtaç etmesin ama ilçemizde yavaş yavaş bu tesisin eksikliği hissedilmeye başlamıştı. Aile ortamında ve birer kişilik odalarda yaşam alanı, boş zamanlarını değerlendirme için aktivite alanları gibi donatıların da bulunacağı Uluslararası Hasta, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi Projesi şimdiden ilçemize hayırlı olsun. Domaniç için canla başla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit