Domaniç Çamlıca Girişimci Kadınları Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyareti ardından, köy kahvesine geçen Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, vatandaşları dinledi.

Ceyda Çetin Erenler Ziyaret (5)_1575x1050

EMEKLİLER YÜZDELİK ZAMDAN RAHATSIZ

Kahvede söz alan vatandaşlar asgari ücret ile emekli maaşlarının arasındaki makasın açıldığını, ayrıca yüzdelik dilim de yapılan zamdan rahatsız olduklarını anlattı.

Seyyanen zam istediklerini ifade eden vatandaşlar, yüksek maaşlı emeklilerin yüzdelik oranla zam aldıklarında, düşük emekli maaşı alanlarla arasında büyük farklar oluştuğunu söyledi.

Ceyda Çetin Erenler Ziyaret (4)_1575x1050

2023’TE BÜYÜK BİR EŞİK ATLAYACAĞIZ

Bunun üzerine Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “2002 öncesi alım gücü ile şimdiki alım gücüne de bakmak lazım. 2023’te büyük bir eşik atlatacağız. Gizli anlaşmaları biliyorsunuz. Bizim şimdi bulduğumuz petrolümüz, gazımız var. Değerli madenler çıkarılmaya başlandı” dedi ve savunma sanayinde yapılan yatırımları anlattı.

BÜYÜK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ

Domaniç Çamlıca Girişimci Kadınları Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyaretini de değerlendiren Vekil, “Hayme Ana’nın yurdunun merhamet, şefkat, sevgi, sabır, mücadele timsali cesur kadınları Domaniçimizin zenginliklerini ülkemize ve dünyaya tanıtmak için örnek bir başarı öyküsünü yazmaya başladı. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyuyoruz” dedi.

Ceyda Çetin Erenler Ziyaret (2)_1575x1050

GÜÇLÜ KADINLARIMIZIN YÜZYILI OLACAK

Kadınlarımızın iş dünyasında daha etkin olmasının hedefleri olduğunu söyleyen Erenler, “Bu doğrultuda Gazi Meclisimizde üyesi olduğum KEFEK Kadın İstihdamının Artırılması Kooperatifçiliğinin Güçlendirilmesi Alt Komisyonumuzda da çalışmalar yürütüyoruz. Kadınlarımız yeter ki başarmak istesin biz her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz.  Türkiye Yüzyılı, gücünün farkına varıp Güçlü Türkiyemiz için üretme iradesi sergileyen güçlü kadınlarımızın yüzyılı olacaktır.  Domaniçimizin eşsiz doğasından tadını alan yüzde yüz organik ürünler ile her derde deva tıbbi aromatik bitkilerden elde edilen ürünleri tüm insanlığın istifadesine sunmak bizim için memnuniyet verici” dedi.

Ceyda Çetin Erenler Ziyaret (3)_1575x1050

Editör: Serdar Yiğit