DOMANİÇ KOCAYAYLA YOLU DAHA ÖNEMLİYDİ”

Son iki yılda Hisarcık-Emet yolu ön plana çıkarıldığını, o yola ödenen parayla şimdiye kadar Domaniç Kocayayla yolunun yapılabileceğini belirten Milletvekili Erbaş, “ Bana kalırsa bu şehrin önceliği Gediz yolu, Domaniç'ten Kocayayla'ya geçecek yol. Kütahya'nın güney Marmara'ya bağlanmasının yolu ya Eskişehir'den geçiyor ya da Domaniç Kocayayladan geçeceğiz. Kışın burayı geçemiyoruz” ifadelerini kullandı.

“DOĞALGAZ DİYE FERYAT EDENLER ORTADA YOK”

“Kütahya'da doğalgaz bekleyen yerleşim yerlerimiz var” diyen Milletvekili Erbaş, “Ancak olsa da olur olmasa da olur diyen Simav'a gidiyor” dedi. Simav'ın doğalgaz ile ilgili bir talebinin, organizesi olmadığını belirten Milletvekili Erbaş, “20 bin nüfusun üzerindeki yerlere doğalgazı BOTAŞ götürüyor. Biz burada şunu atladık; bizi düşündünüz ama oraya gidene kadar daha acil noktalara gitmeli diyemedik. Doğalgaz diye feryat edenler ortada şu an yok. Bu iki sarmal ortasında kaldık” diye konuştu.

Kütahya hakkında önemli noktalara değinen Erbaş gelişim faktöründe yaşanan sorunları, sorunlarla ne şekilde savaştıklarını ve bu sorunların önceden gerçekleşen hangi sebeplere bağlı olduğunu dile getirdi.

Editör: Serdar Yiğit