Gazetemize yazılı açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Gençlik Kampı ve Kayı Obası Tematik Parkının ilçemiz için büyük bir kazanım olduğunu ifade etti. 

İSTEMEZÜKÇÜLER HER ŞEYE İTİRAZ EDİYOR

Özoğul, “İstemezükçüler hiçbir şey istemezler ve her şeye itiraz ederler. Beğenmezler. İyi ya da kötü onlar için fark etmez. Yeter ki canları istemesin!” diyerek, “Son zamanlarda Domaniç'e yapılan her yatırımda farklı yorumlar yapılıyor. Bu parayı o projede kullanacağınıza tünel açılsın, gölet yapılsın veya biz bunu istemezük deyip veriyor veriştiriyor” ifadelerini kullandı.

BAKANLIKLARIN YATIRIM BÜTÇELERİ AYRIDIR 

Her şeyin istenildiğini ama yapılan hiçbir yatırımın beğenilmediğini aktaran Özoğul, “Bakanlıkların yatırım bütçeleri ayrıdır. Sağlık Bakanlığı - Hastane, Adalet Bakanlığı - Cezaevi, Ulaştırma Bakanlığı - yol yapıyor” dedi.

BÜYÜK EMEK HARCANDI

Gençlik Kampı ve Kayı Obası Tematik Parkı için 50 milyon TL' lik yatırımın, Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçesi ile yapılacağının altını çizen Özoğul, “Başta Valimiz, kaymakamımız, milletvekillerimiz, başkanlarımızın yatırımların Domaniç'e gelmesinde çok büyük emekler harcadığını ben şahidim” diye belirtti.

KAZANAN DOMANİÇ OLSUN

Artık ayrılıkları ve önyargıları bırakmak gerektiğini savunan Özoğul, doğru adımların alkışlanması ve desteklenmesi gerektiğini vurguladı. 

Özoğul şöyle devam etti; 
“Yanlışlara hep beraber karşı duralım. Herkesin doğrusu, yanlışı farklıdır ama kesin olan doğrular vardır. Yapılan her yatırımda kazanan Domaniç olacaktır” 

Editör: Serdar Yiğit