Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nun ilk mezunları, 23 yıl aradan sonra ilçede yeniden bir araya geldi. 1999 yılında Domaniç'e gelen ve ilk yıl Domaniç Ortaokulu binasında eğitim gören mezunlar, 2001 yılında tamamlanan yeni okul binasına taşınmıştı. Şu anda farklı şehirlerde yaşayan 15 arkadaş, özlem gidermek ve eski günleri yad etmek için Domaniç'te buluştu.

Yüksekokulun İlk Mezunları 23 Yıl Sonra Domaniç’te Buluştu

ESKİ GÜNLERİ YADETTİLER

Domaniç’te kadınların yoğun ilgi gösterdiği kursların muhteşem finali Domaniç’te kadınların yoğun ilgi gösterdiği kursların muhteşem finali

Cemal Ergün ve Cüneyt Ergün'ün de karşıladığı mezunlar, önce okullarını ziyaret ederek sınıflarındaki sıralarına oturdular. Bu sayede adeta zaman tünelinde geçmişe yolculuk yaptılar. Ardından Domaniç'te hatıraları olan bölgeleri gezen eski sınıf arkadaşları, ilçenin yıllar içinde çok fazla değişmediğini gözlemlediler.

Yüksekokulun İlk Mezunları 23 Yıl Sonra Domaniç’te Buluştu

Bu buluşma, mezunlar için hem duygusal hem de keyifli anlara sahne oldu. Uzun yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan arkadaşlar, birbirlerine ve Domaniç'e olan özlemlerini giderdiler.

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nun ilk mezunlarının 23 yıl sonra buluşması, dostluk ve özlemin hala ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Bu haber, mezunlar için olduğu kadar Domaniç için de güzel bir anı olarak hafızalara kazınacak.

Editör: Serdar Yiğit