Araba süslemesi için Demiröz Kırtasiye ile anlaşan 10 düğün sahibinin arabaları, işletme sahipleri Ezel ve İlyas Demiröz tarafından sabahın erken saatlerinde süslenmeye başladı. Toplu sünnet için hazırlanan arabalar sünnet olacak çocukların tutuğu takımların rengine göre süslendi.

HERKES AVANTAJLI

Düğünlerin toplu olarak düzenlenmesinin, masrafları düşürmeye yardımcı olduğunu belirten İlyas Demiröz, bu tür bir organizasyona ilk kez katıldıklarını ve toplu anlaşmanın herkes için avantaj sağladığını ifade etti. Esnaf olarak bu anlamlı programda vatandaşa sahip çıkarak fiyatta anlaştıklarını söyleyen İlyas Demiröz, “Bugün 10 araba süsledik. İlk kez böyle toplu sünnet töreni ile karşılaşıyoruz. Böylesi güzel bir organizasyonu tertip eden herkese teşekkür ederim. Gerçekten bilrik ve beraberlik anlamında çok güzel bir organizasyon oldu. Toplu olduğu için ona göre bir anlaşma yaptık, böylece onlarında maaliyeti düştü” dedi.

TOGG DOMANİÇ’TE İLKLERİ YAŞIYOR

Eczacı Oktay Kadıoğlu'na ait olan Domaniç'in ilk TOGG’u da bu özel gün için süslenen araçlar arasındaydı. Toplu sünnet töreninin yapıldığı Çamlıca köyünde, TOGG'un şık süslemesi dikkat çekti ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Editör: Serdar Yiğit