Domaniç Hisar İlkokulu Konferans Salonunda 24 Kasım Perşembe günü düzenlenen konferansa yüzlerce Domaniçli katıldı.

İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut’un anlatımı ile gerçekleşen 'Aile hayatı ve namaz' konulu konferansta aile ve namazın önemi anlatıldı.

AGD Ahmet Bulut (4)

Sultan Alaaddin cami imam hatibi Ahmet Akkoç’un Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Anadolu Gençlik Derneği Domaniç İlçe Temsilcisi Zeki Arslan yaptı.

AGD Ahmet Bulut (5)

AGD tarafından hazırlanan Kaşif grubunun tanıtım videosunun ardından, İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut sahne aldı.

Hayırlı nesiller yetiştirmenin yolunun sağlam bir aileden geçtiğini ifade eden Bulut, “1800 yılların başında İsviçreli bir hukuk profesörü Osmanlı üzerine bir çalışma yapıyor. Diyor ki, biz bu adamlarla baş edemeyiz. Bunları ayakta tutan aileleri var. Ailelerine ayakta tutan ise, dini referans almalarıdır. Bunları bitirmenin yolu aileyi bitirmektir. Ailemizi tehdit eden 3 maddeden bahsedip sonra da namazla aşure tadında sizlere bir sunum yapmak istiyorum. Birincisi ailemizi mahveden medya, dün televizyondu, gazeteydi. Bugün sosyal medya aldı bunların yerini” diyerek medya gücü ile ahlakın ve aile yapısını bozulduğunu belirtti.

Konferansında sık sık yaşadığı olaylardan örnek veren Ahmet Bulut, aile hayatı ve namazı ilişkilendirerek, aile ve toplum olarak ihtiyaç duyulan her şeyin namaz ile çözüleceğinin altını çizdi.

Yaklaşık iki saat süren konferansın ardından Yazar Ahmet Bulut, okurları için kitaplarını imzaladı.

Konferansa Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özoğul, Saadet Partisi İlçe Başkanı Turan Koyun, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy, bazı daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

AGD Ahmet Bulut (3)

Editör: Serdar Yiğit