Domaniç'e Selektör, Ceviz Silkeleme ve Çukurca Göleti Damlama Sistemi İstendi Domaniç'e Selektör, Ceviz Silkeleme ve Çukurca Göleti Damlama Sistemi İstendi

DOMANİÇ AÇIK CEZA VE İNFAZ KURUMU 2024'TE HİZMETE AÇILACAK

Milletvekili Adil Biçer, Domaniç ilçesinde ekonomik nedenlerle inşaatı yarım kalan ceza ve infaz kurumunun tamamlanarak 2024 yılı içinde hizmete açılacağını belirtti. Biçer, "Domaniç ilçemize de ekonomik sebeplerden dolayı yapımı yarım kalan ceza ve infaz kurumunu kazandırıyoruz. 2023 yılı içerisinde ihalesi gerçekleştirilecek 2024 yılı içerisinde ise açılışı planlanmaktadır" diye konuştu.

KÜTAHYA ADALET SARAYI 2024 İKİNCİ YARIDA HİZMETE AÇILACAK

Aynı açıklamada, Kütahya Adalet Sarayı'nın da 2024 yılının ikinci yarısında hizmete açılacağı müjdesi verildi. Ayrıca, Simav ilçesine yeni bir Adalet Sarayı inşa edileceği ve Altıntaş ilçesine de Hükümet Konağı ile entegre Adalet Sarayı kazandırılacağı açıklandı. Tavşanlı Adalet Sarayı'na ek hizmet binası eklenmesi için çalışmaların devam ettiği de belirtildi.

YENİ YATIRIMLAR KÜTAHYA HALKINA DAHA ETKİN HİZMETLER SUNACAK

Milletvekili Adil Biçer, bu yeni yatırımların Kütahya halkına daha etkin hizmetler sunulmasına büyük katkı sağlayacağını vurgulayarak, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ardından ilin sorunlarına çözüm üretmek için vekiller arasında birlik ve beraberlik içinde çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Editör: Serdar Yiğit