İYİ Parti Domaniç İlçe Başkanı Şerif Yılmaz, Alaaddin Camii’nin yeniden inşası sürecine dikkat çekerek, bu kapsamda Cumhuriyet Meydanı’nın kalıcı bir şekilde yeniden düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. Yılmaz, mevcut Hükümet Konağı ve Belediye Binası’nın başka bir alana taşınarak meydanın daha işlevsel bir hale getirilmesini önerdi.

Domaniç’te Ramazan Sokağı Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü Domaniç’te Ramazan Sokağı Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

“CUMHURİYET MEYDANI YENİDEN DÜZENLENMELİ”

Şerif Yılmaz, Cumhuriyet Meydanı’nın altına kapalı bir pazar alanı inşa edilmesi, üst kısmının ise vatandaşların kullanımına uygun bir şekilde düzenlenmesi gerektiğini ifade etti. Bu projeyle, Domaniç’in merkezinin daha düzenli bir görünüme kavuşacağını ve ilçeye ekonomik anlamda da katkı sağlayacağını belirtti.

Yılmaz, önerdiği düzenlemenin hem vatandaşların günlük ihtiyaçlarını karşılamada kolaylık sağlayacağını hem de meydanın sosyal etkinlikler için daha verimli bir şekilde kullanılmasını mümkün kılacağını söyledi.