Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini belirten Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yaptığı açıklamada, 10 yıldır dur durak bilmeden ilçe için çalıştığını ifade etti.

Su depolarını yenileyerek tonajlarını artırdıklarını ifade eden Başkan Ertürk, bu sürecin sonunda alt yapıyı yenilemeli gerektiğini belirtti.

Domaniçli Sargın Plan ve Bütçe Komisyonu’na Seçildi Domaniçli Sargın Plan ve Bütçe Komisyonu’na Seçildi

DOĞALGAZ İLE BİRLİKTE ALT YAPI YENİLEMESİ

Altyapı işinin çok detaylı olması sebebiyle Doğalgaz sürecini de hızlandırdıklarını dile getiren Başkan Ertürk,

“İkisi bir arada hem Alt Yapı hem de Doğalgaz için tek seferde yapılması için çaba harcadık. Çok şükür Doğalgaz 2024 yılında ilk kazma vurulacak. Bugün ise İçme Suyu Hattı ve Kanalizasyon hatlarının yenilenmesi için İller Bankası Eskişehir Bölge Müdürü Mehmet Akan’ı ziyaret ettik” dedi.

1986 YILINDA YAPILAN ALT YAPI ÖMRÜNÜ DOLDURDU

1986 yılında yapılan İlçe İçme Suyu ve Kanalizasyon hatlarının ekonomik ömrünü doldurması nedeniyle sürekli arıza ve su kayıplarının meydana geldiğini hatırlatan Başkan Ertürk,

“Belediyemiz imar alanı içerisinde yaklaşık 30 Km içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme projemizi dile getirdik. Çok şükür başvurumuzu yaptık. Proje çalışmaları başlatılıyor. Tüm ilçe halkımıza inşallah hayırlı olur. Ayrıca, misafirperverlikleri için Bölge Müdürümüz Mehmet Akan’a teşekkür ederiz” diye belirtti.

Editör: Serdar Yiğit