Domaniç Belediye ekipleri, ilçe genelinde bulunan parklarda gerçekleştirdikleri bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun alanlarında çeşitliliği artırmaya odaklanıyor.

Domaniç'te anlamlı buluşma Domaniç'te anlamlı buluşma

‘AİLELERİN TALEPLERİ YERİNE GELİYOR’

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, yapılan çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Çocuk oyun parklarımızda ekiplerimiz tarafından temizlik ve bakım işleri yapılıyor. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çocuk oyun parklarımızda, çocuklarımızın özgürce ve güvenle eğlenebilecekleri yeni araç gereçlerle çeşitliliği artırıyoruz” dedi. 

domanic-park1-3-1703751578domanic-park1-2-1703751592 (1)

‘DAHA GÜVENLİ HALE GETİRİYORUZ’

Başkan Ertürk, özellikle çocuk oyun alanlarındaki aydınlatma sistemlerine de vurgu yaparak, "Çocuk oyun parklarımızı Güneş enerjisiyle çalışan aydınlatma sistemleriyle donatıyoruz. Hem çevre dostu bir yaklaşım sergiliyoruz hem de parklarımızın gece kullanımını daha güvenli hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı. 

‘PARKLARIMIZI KORUYALIM’

Başkan Ertürk, ayrıca vatandaşlara temizlik konusunda çağrıda bulunarak, "Vatandaşlarımızdan ricamız parklarımızı temiz tutalım. Işıklandırma direklerimizi ve oyun araç gereçlerimizi hep birlikte koruyalım" diye belirtti.

Editör: Serdar Yiğit