Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlarda, özellikle yağmurlu havalarda, karlı günlerde veya sakin güneşli günlerde bile elektriklerin kesildiği belirtiliyor. Vatandaşlar, bazen günde 7-8, bazen 10 kez elektriklerin gidip geldiğini  ifade ediyor.

DOMANİÇ’İ YÖNETENLER NE DÜŞÜNÜYOR

Bir vatandaş, "Evimde bozulan elektrikli alet olursa sorumlusu elektrik dağıtım şirketi. Başka hiçbir ülkede böyle bir saçmalık olamaz" şeklinde tepkisini dile getirdi. Başka bir yorumda ise, "Bugün (30.01.2024) kısa aralıklarla 7 defa elektrik kesintisi oldu. Acaba Domaniç'i yönetenler bu konuda ne düşünüyor?" ifadeleri yer aldı.

Domaniç'te sansar paniği: Araçlarda binlerce liralık hasar! Domaniç'te sansar paniği: Araçlarda binlerce liralık hasar!

MAĞDURİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Vatandaşlar, elektrik kesintileri nedeniyle yaşadıkları mağduriyetleri dile getirerek çözüm bekliyor. Ayrıca, bir grup vatandaş topluca faturaları ödememe ve eylem yapma çağrısı yaparken, bozulan elektronik cihazlar için OEDAŞ'a tazminat başvuruları yapılması gerektiğini vurguluyor.

Yine kesintilerden etkilenen bir vatandaş, "Sayamadım kaçıncı kez elektrik gidip geldi, ama tüm fişleri çektim, araçlar yanmasın diye" şeklinde bir açıklama yaptı.

Vatandaşlar, sorunun çözümü için yetkililerden acil önlemler alınmasını ve bu konuda şeffaf bir iletişim bekliyor.

Editör: Serdar Yiğit