Başkan Taşgın, hizmet odaklı siyaset anlayışını vurgulayarak birlikteliğin önemine dikkat çekti. Yaptıkları ve yapamadıkları hakkında samimi bir değerlendirme sunan Başkan Taşgın, vaat ettikleri projelerin büyük bir kısmını tamamlamış olsalar da hala gerçekleştiremedikleri işler bulunduğunu dile getirdi.

Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, önemli bir açıklama yaparak yeniden Belediye Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Taşgın, siyaset anlayışlarının temelinde hizmetin bulunduğunu belirterek, herkese eşit hizmet sunmayı ve ayrımcılık yapmamayı hedeflediklerini ifade etti. Ötekileştirmemek ve birlik beraberlik içinde hareket etmek gerektiğini vurgulayan Başkan Taşgın, makamların geçici olduğunu hatırlattı.

EKSİK KALAN PROJELERİ TAMAMLAMAK İSTERİM

Başkan Taşgın, yaptıkları ve yapamadıkları konusunda şunları söyledi:

"Beş yıl önce vaat ettiklerimizi büyük ölçüde tamamlamış olsak da yüzde 25 civarında yapamadıklarımız var. Yapamadıklarımız için hiçbir bahanenin arkasına sığınmak istemiyorum, daha fazla çalışıp biraz daha gayret göstermeliydik. O nedenle diliyorum ki bir dönem daha olursa, beldemizin eksik kalan projeleri tamamlamak isterim. Allah nasip ederse, sizler de bize destek olursanız, seçime girip inşallah bir 5 yıl daha sizlerle birlikte olmak istiyorum" dedi.
Editör: Serdar Yiğit