Sait Kaçmaz, 9 Ağustos 1963 tarihinde Domaniç'te doğdu ve 37 senelik bir PTT görevinin ardından mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu ifade etti.

Mahallesinin ihtiyaçlarını yakından bildiğini ifade eden Kaçmaz, mahallenin ihtiyaçlarını karşılamak ve gelişimine katkı sağlamak için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

İHTİYAÇLARIN GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Cumhuriyet Mahallesinde, komşuluk ilişkilerinin güçlü olduğunu ve herkesin birbirini yakından tanıdığını dile getiren Kaçmaz,

“37 senelik PTT görevimi layıkıyla yerine getirdiğim inancıyla, kendi yetiştiğim mahalleme eşin, dostun ve komşularımın teşvikiyle aday olmaya karar verdim. Mahallemiz Domaniç’in en eski semtlerinden olup herkeste birbirini tanır. Mahallemizin ihtiyaçları için resmi kurumlar ile görüşüp ihtiyaçların giderilmesi için çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Kaçmaz, mahallenin ihtiyaçlarını karşılamak ve resmi kurumlarla işbirliği içinde çalışmak için elinden gelenin en iyisini yapmayı hedeflediğini belirterek, muhtarlık için yarışa giren diğer adaylarda başarılar diledi.

Kaçmaz, seçimlerin mahallede birlik ve beraberlik içinde geçmesini temenni ettiğini ifade etti.

Editör: Serdar Yiğit