Domaniç’te şehitlerimiz için Kur'an -ı Kerim tilaveti düzenlendi
Domaniç’te şehitlerimiz için Kur'an -ı Kerim tilaveti düzenlendi
İçeriği Görüntüle

MOTORCULAR DOMANİÇ SOKAKLARINDA

Motoclub Türkiye Domaniç Temsilcisi Servet Aslan öncülüğünde saat 19.00’da Domaniç Garajından hareket eden motosikletliler, “demir atlarıyla” cadde ve sokaklarda tur attı. Türk bayraklarıyla süslenen motorlar, Zafer Bayramı’nın 103. yılına ayrı bir anlam kattı.

Domaniç’te Zafer Bayramı Coşkusuna Motor Korteji Renk Kattı

VATANDAŞLARIN İLGİSİ

Korteji izleyen vatandaşlar, el sallayarak eşlik ederek bu özel anı cep telefonlarıyla görüntüledi. Domaniç sokaklarında kortejin geçişi sırasında bayram atmosferi canlı şekilde hissedildi.

Domaniç’te Zafer Bayramı Coşkusuna Motor Korteji Renk Kattı

BAYRAM COŞKUSU

Motor kortejiyle birlikte Domaniç’te Zafer Bayramı kutlamaları hareketli ve renkli görüntülere sahne oldu.

Motoclub Türkiye Domaniç Temsilcisi Servet Aslan, korteje katılan motorculara ve destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Aslan,

“Zafer Bayramı’nda Domaniç’te bu coşkuyu yaşamak bizim için onur vericiydi” diyerek etkinliğe katkı sağlayan herkese minnettarlığını dile getirdi.
Domaniç’te Zafer Bayramı Coşkusuna Motor Korteji Renk Kattı