SORUNLARI ÇOK İYİ BİLİYORUM

Yahya Türk, açıklamasında şunları söyledi: "Değerli Domaniçli Hemşerilerim, 31 Mart 2024’de yapılacak Belediye Başkanlık Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkan aday adayıyım. İçinizden biriyim ve 34 yıldır esnaflık yapıyorum. İlçemizin sorunlarını çok iyi bilenlerdenim” dedi.

YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYLERİ TAAHHÜT ETMEYECEĞİZ

Türk, önceliğin doğalgaz, konaklama ve Belediye Sosyal Tesisleri olacağını belirtti. Türk, “Kesinlikle yapamayacağımız şeyleri taahhüt etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Türk, ilçenin daha yeşil ve yaşanabilir bir yer olması için çaba göstereceklerini belirtti. "Eğer aday olup seçilirsek, Domaniç'in adına yakışır Yeşil Domaniç olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Siz değerli hemşerilerimizin desteğine canı gönülden inanıyorum" şeklinde konuştu.

DERT YANAN DEĞİL, ÇÖZEN BAŞKAN OLACAĞIM

Türk, ilçenin sorunlarını masaya yatırmak ve çözüm üretmek amacıyla İlçe Konseyi kuracaklarını ve ilçe halkının katılımını sağlayacaklarını ifade etti. " Devamlı sahada olacağım, dert yanan değil, dert dinleyen ve dert çözen bir Belediye Başkanı olacağım. Bu vesileyle siz değerli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.

Editör: Serdar Yiğit