CHP’DEN BÜYÜK DESTEK

Toplantıya CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevinç Şenol, CHP Kadın Kolları Merkez İlçe Başkanı Sakine Şahin, Önceki Dönem Gençlik Kolları İl Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Başkanı Erdoğan Arıkan ve İlçe Yönetim, Kadın Kolları İlçe Başkanı Gülsen Cengiz, Önceki Dönemler İlçe Başkanları, Önceki Dönemler Belediye Başkan Adayları ve vatandaşlar katıldı.

Engin Uysal, toplantıda yaptığı konuşmada, 1967 Domaniç doğumlu olduğunu ve eğitim hayatının Domaniç'te başladığını söyledi. Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu mezunu olan Uysal,

Türk Silahlı Kuvvetlerinde 30 yıl görev yaparak emekli olduktan sonra Rüzgar Enerji  Kulesi Üretimi yapan yabancı bir firma ile ,1919 Çanakkale Köprüsü Yapımında Kalite Kontrol Departmanında Yöneticilik yaptığını belirtti. Ayrıca, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olduğunu ve inşaat sektöründe kendi şirketini kurarak yönettiğini ifade etti.

BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

Uysal,

“Emekli Öğretmen Emel Uysal ile evliyim, benim her zaman yanımda duran bugünlere gelmemde emeği olan sevgili eşime çok teşekkür ediyorum, Üniversite öğrencisi olan 1 oğlum var. Ben insanın yetiştiği topraklara borcu olduğuna inan biriyim, bu günlere gelmemde emeği olan aileme, öğretmenlerime, komşularıma, bize her zaman destek olan ve doğruya yönlendiren Domaniç li büyüklerime, arkadaşlarıma ve tüm hemşerilerime borcum var onu ödemek istiyorum” dedi.

Uysal, Domaniç'in karşılaştığı sorunlara dikkat çekerek, belediye başkanlığı için öne sürdüğü projeleri paylaştı. Bunlar arasında dershane ve etüt merkezi kurulması, ucuz ve güvenilir konutların sağlanması, dağ ve doğa turizminin geliştirilmesi, kadın ve gençlerin desteklenmesi, altyapı sorunlarının çözülmesi, tarım ve hayvancılığın teşvik edilmesi, engelli ve yaşlıların ihtiyaçlarının karşılanması, spor ve kültürel faaliyetlerin artması, Amatör Spor Kulüplerinin hak ettiği değeri alması,  Domaniç Yağlı Güreşlerinin önemi, Sokak hayvanları ve halkın güven içinde yaşaması, doğalgaz sorununun çözülmesi gibi önemli başlıklar yer aldı.

Uysal, konuşmasının sonunda Domaniç'in tüm sorunlarını birlikte çözeceklerine inandığını vurgulayarak, "Vizyon koyan, proje üreten, üretken ve öncü bir belediye olacağız" dedi. Ayrıca, CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışını Domaniç'te hayata geçireceklerini belirtti.

Engin Uysal, açıklamasının sonunda Domaniç halkının desteğiyle belediye başkanı seçilmesi durumunda, parti rozetini çıkaracağına ve halkı en iyi şekilde temsil edeceğine söz verdi. Uysal, projelerinin detaylarını ilerleyen süreçte tanıtacaklarını belirtti.

SONUNA KADAR DA ARKASINDAYIZ

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Uysal'ın aday adaylığını desteklediğini ve Domaniç'in yanı sıra Kütahya'daki diğer belediyeleri de kazanmak için yola çıktıklarını ifade etti. Kasap,

“Başkanım buradan ilk kıvılcımı yaktı ilk belediye başkan aday adayımızı Domaniç’te açıkladı ve şehrin öbür ucunda Dumlupınar’da kadar birçok beldeyi ve Kütahya belediyesini de almak için yola çıktık. Yolu açık olsun sonuna kadar da arkasındayız” diye konuştu.

CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevinç Şenol ise sosyal demokrat belediyeciliğin Domaniç'te hâkim olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Editör: Serdar Yiğit