Esnaf Sanatkârlar Odası toplantı salonunda yapılan seçimlere 324 üyeden 92’si katıldı. Marmara Bölge Birliği Başkan vekili Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop Başkanı Enver Erdoğan, Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Yiğit, Kütahya Halk Bankası Tavşanlı Şubesi Müdürü ile Domaniç esnafları katıldı.

Tavşanlı Halk Bankası Şubesi Müdürü Domaniç esnafını tebrik ederek başladığı konuşmasında, “bizden talebiniz var mı “ diye sordu. Bunun üzerine Domaniçliler Domaniç’e Halk Bankası Şubesinin geri gelmesini ve halk bankası mobil uygulamasının güncellenerek daha kolay hale getirilmesini istediler.

Daha sonra mikrofonu alan Kütahya Esnaf Odası Başkanı İbrahim Yiğit, Bağ-Kur’luların da işçi sigortalılarla aynı tutulması için ilgili bakanlıklarla görüştüklerini dile getirerek, “Patron 9 bin 200 günden emekli olup daha az maaş alırken yanında çalışan 7 bin 200 gün den emekli olabiliyor ve maaşı daha fazla. Artı bir de tazminatı var. Bağ-Kur emeklileri de yanından çalışanlarla en azından aynı şartlarda emekli olsun ve maaşı yükselsin” dedi.

Yeni yönetim;

Yönetim Kurulu Asil; Mesut Kutluk, Mustafa Can, Numan Köksal, Şeref Tanrıkulu, Mustafa Tetik

Denetim Kurulu Asil; Uğur Taşgın, İlhan Doğan.

Üst Kuruluş Temsilcileri; Mesut Kutluk, Ahmet Özoğul 

Esnaf Sanatkarlar 2Esnaf Sanatkarlar 1

Editör: Serdar Yiğit