Taşgın, 58 yaşında ve ilkokul mezunu. 16 yıl Kütahya Şeker Fabrikası'nda çalışmış ve özelleştikten sonra Milli Eğitim'de hizmetli olarak görev yaptı. 2016 yılında emekli olduktan sonra 10 yıldır Saadet Partisi'nde çeşitli kademelerde görev aldı. 2019 yerel seçimlerinde ise yine Çukurca Beldesine Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi.

Domaniç’te 2023 böyle geçti Domaniç’te 2023 böyle geçti

SERVİS SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Taşgın, açıklamasında öncelikli hedeflerinin ulaşım sorunlarına çözüm getirmek olduğunu belirtti. Domaniç ilçesine Çukurca beldesinden servis sorununu çözeceklerini ve çiftçilerin yanında olacaklarını vurguladı. Bununla birlikte, hayvancılıkla ilgili belediye kaynaklarını kullanarak üreticileri desteklemeyi planladıklarını ifade etti.

TEK TEK PROJELERİNİ AÇIKLADI

2024 yılı seçimlerinde tekrar aday gösterildiğini ve destek beklediğini ifade eden Taşgın,

“Şeffaf yönetim ve sosyal belediyecilik ilkelerini benimseyeceğiz. İlçeyle ulaşım sorununu çözeceğiz. Alt yapı eksikliklerini gidererek yaşam standartlarını yükselteceğiz. İçme suyu fiyatlarını daha uygun hale getireceğiz. Okuyan öğrencilere destek vereceğiz. Hanımlara yönelik kurslar düzenleyeceğiz. Pazaryerini daha kullanışlı hale getireceğiz. Vatandaşların istek ve dilekleri için beyaz masa kuracağız. Mezarlıkları bakımlı ve kullanışlı hale getireceğiz. Cenaze işlerinde vatandaşlara yardımcı olacağız. Mahalle temsilcilikleri oluşturacağız. Çukurca ve Ilıcaksu piknik alanlarını bakımlı ve kullanışlı hale getireceğiz. Mahallelere çocuk parkları yapacağız. Belediye ihalelerini halka açık ve şeffaf bir şekilde yapacağız. Tarım sulaması için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz ve emeklilerimizin her zaman yanında olacağız” dedi.

Editör: Serdar Yiğit