İl Başkanı Önsay ve dört milletvekili adayı Domaniç Kaymakamı Muhammed Furkan Okumuş, İlçe Emniyet Amirliği ziyareti gerçekleştirerek polis haftasını kutladı. 

İnşaatı devam eden Domaniç İlçe Hastanesinde incelemelerde bulunduktan sonra süreci değerlendiren İl Başkanı Önsay ve dört milletvekili adayı gazetemizi ziyaret etti. 

14 Mayıs seçimlerine hızla ilerlerken, saha çalışmalarını değerlendirdiklerini söyleyen Önsay, gazetemize yaptığı açıklamada, “ Tabi Domaniç ile ilgili insanların beklentileri var. Tavşanlı yolunun bir an önce bitirilmesi, hastanenin tamamlanması, cezaevi inşaatının tamamlanması şeklinde beklentiler var. Tabi bunların hepsi takip edilen süreçler” dedi.

HASTANE 2024'E HAZIR

Bu yıl Tavşanlı-Domaniç yolunda 6 kilometre civarında bir ilerleme kaydettiklerini ifade eden İl Başkanı Önsay, “Hastane inşaatında da son kasımda gerçekleştirdiğimiz tamamlama ihalesi ile hızlı bir şekilde inşaat devam ediyor. Yıl sonu veya yeni yılın ocak ayında inşaat tamamlanmış olacak” diye konuştu.

DOĞALGAZ ÜZERİNE ÇALIŞMALAR

Bu Domaniç özelinde ve Kütahya'da doğalgaz olmayan ilçelerle ilgili kış boyunca bilhassa Domaniç üzerinde çalışmalar kaydettik. Bunları zaten vatandaşımız yakinen takip etmiştir. 

EN FAZLA KÖMÜR DOMANİÇ'E DAĞITILDI

Piyasada kömürün 4 bin 500 liraya çıkması sonrası, 2 bin 850 liradan Özel İdare vasıtasıyla en fazla kömürü Domaniç'te dağıtmış olduk. Vatandaşlarımız istek ve taleplerini takip etmeye devam edeceğiz. İnşallah 14 Mayıs'ta Domaniç'ten güçlü bir destek bekliyoruz. Hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de Ak Parti'ye” diye konuştu. 

Daha sonra ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret eden İl Başkanı Önsay ve dört milletvekili adayı burada istek ve önerileri dinledi. 

Ziyaretlere ilişkin Önsay, “İnsanımızın gönlüne girmek hemhal olmak için bir aradayız. Domaniçli vatandaşlarımızın desteğiyle 14 Mayıs 2023 Seçimleri bizler için ikinci bayram olacaktır. Türkiye Yüzyılında terör sevicilerine ve bölücülere karşın dava mücadelemiz devam edecek” dedi.
SERDAR YİĞİT

Editör: Serdar Yiğit