KURS AÇILIŞI İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ

Çukurca Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bayanlara yönelik düzenlediği dikiş kursu ile bölgede sosyal yaşamı güçlendirmeyi hedefliyor. 41 kursiyerin katılımıyla başlayan kursun açılışı, Belediye Başkanı Emin Taşgın'ın katılımıyla renkli bir törenle gerçekleşti. Kurs, Çukurca ve çevresindeki bölgelerde yaşayan bayanlara dikiş sanatını öğrenme ve becerilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

“KURSA GÖSTERİLEN İLGİ BİZİ MEMNUN EDİYOR”

Belediye Başkanı Emin Taşgın, açılış programında yaptığı açıklamada şöyle konuştu;

Domaniç Gazetesi 29 Yaşında! Domaniç Gazetesi 29 Yaşında!
“Çukurca Belediyesi olarak hizmet üretmenin yanı sıra sosyal yönde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bayanlarımızın sosyal yaşama kazandırılması için çeşitli kurslar ve faaliyetler sürdürülecek. Bu kapsamda düzenlediğimiz dikiş kursuna gösterilen ilgi bizi memnun ediyor. Ev ekonomisine katkı sunmalarını sağlamak amacıyla ücretsiz olarak düzenlediğimiz kursa katılımın yoğun olması bizleri mutlu ediyor. Belediye olarak toplumumuza destek olmaktan gurur duyuyoruz.”

BELEDİYE TARAFINDAN YENİ DİKİŞ MAKİNELERİ TEMİN EDİLDİ

Ücretsiz olarak düzenlenen dikiş kursuna olan yoğun ilgiden dolayı, Belediye tarafından 4 adet yeni dikiş makinesi tedarik edildi.Başkan Taşgın,

"Güle güle kullansınlar. Bundan sonra da her zaman olduğu gibi Çukurca Belediyesi olarak, toplumumuza destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Dikiş kursunun başarılı bir şekilde başlamasının ardından, Başkan Taşgın, gelecekte de benzer sosyal projeleri hayata geçirmek adına çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Editör: Serdar Yiğit