Çukurca Belediye Başkanı Emin Taşgın, yaptığı açıklamada, “ Yaptığımız çalışmalar sonucu nüfusumuzu bir nebze olsun artırmayı başardık. Öncelikle bizim bu çağrımıza kulak verip kampanyamıza katılan vatandaşlarımıza, bölge insanımıza, hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletmek isterim. Buradan da destek olan tüm hemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varlar. Allah razı olsun” dedi.

NÜFUS 2 BİNİ AŞTI

Mahallelere göre 01Ocak 2023 nüfus bilgileri ise şöyle oldu; Cumhuriyet 691 kişi, Osmanlı 741 kişi, Ilıcaksu 677 kişi, Küçükler 39 kişi. Toplam nüfus böylece  2 bin 148 kişiye ulaştı.

BİZİM BİR DAVAMIZ VAR

Başkan Taşgın, "Daha fazla nüfus daha fazla ödenek demektir. Daha fazla ödenek ise daha fazla hizmet ve yatırım demektir. Güzel hizmet, daha modern ve gelişmiş bir Belde için, siz de Beldemizin yanında yer alın.
Bizim bir davamız var, bizim hayallerimiz var. Bizim geleceğe dair hedeflerimiz var. Bizim çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakmak istediğimiz bir Belde var” ifadelerini kullandı.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA SON SÜRAT DEVAM

Doğalgaz projelendirme çalışmaları son sürat devam ettiğini bildiren Başkan Taşgın, “Bozüyük Erikli bölgesinden Beldemize gelecek olan doğal gaz basınç düşürme ve dağıtım istasyon yer tespit çalışmalarına başlanmıştır. Eş zamanı olarak Beldemizin alt ve üst yapısı ile içinde barındırdığı sosyal donatıların topyekûn modern bir belde görünümüne kavuşması amacıyla başlatılan çalışmaların hızla devam etmektedir. 
2023 ile birlikte “Türkiye Yüzyılı” başlayarak, Beldemizin de Yüzyılı olacak İnşallah” dedi.

Editör: Serdar Yiğit