Vatandaşların tercihlerini yaparak kendilerini 5 yıl süre ile yönetecek kadroları seçmiş olduklarını söyleyen Yalçınsoy,

Türkiye'nin en genç muhtarı Domaniç'ten çıktı Türkiye'nin en genç muhtarı Domaniç'ten çıktı

“Güzel ülkemiz ve güzel ilçemiz bir seçim sürecini daha geride bıraktı. Bu seçimler bir kez daha göstermiş oldu ki vatandaşlarımız yapılan doğruları da yanlışları da çok iyi tespit edip tepkisini sandıkta göstermiştir” dedi.

TÜRKİYE 3. PARTİ OLDU

Genel başkan  Fatih Erbakan önderliğinde Yeniden Refah Partisinin yerel seçimlere ilk defa girmiş olmasına rağmen Türkiye genelinde %6 üzerinde bir oy alarak Türkiye'nin en yüksek olan 3. Partisi konumuna geldiğini söyleyen Yalçınsoy,

“Sizlerden aldığımız bu oylar ile Türkiye genelinde 1. Büyükşehir (şanlıurfa) 1 şehir (Yozgat) 43 ilçe ve 24 belde belediye başkanlıklarını kazandık” ifadelerini kullandı.

BİR KÖYDE BİRİNCİ DİĞERLERİNDE YÜKSEK OY ALDI

Yalçınsoy,

“İlçemizde özelikle 1. olduğumuz Fındıcak köyümüze ve yine çok yüksek oylar aldığımız Saruhanlar, Böçen, Çarşamba, Kozcağız köylerimize özelikle teşekkür ediyorum. Muhalefet partisi olarak ilçemiz için verilen vaad lerin ve sözlerin yerine getirilmesi için takipçisi olacağımızı söyleyerek yeni seçilen belediye başkanı Engin uysal başkana başarılar diliyorum” diye belirtti.

Editör: Serdar Yiğit