Gazetemize yazılı basın açıklamasında bulunan Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Anılcan Açıkgöz;

“Genç kardeşlerimiz ile birlikte bugüne kadar girdiğimiz seçimlerin tamamında olduğu gibi

14 Mayıs’ta da Domaniç İlçemizin Gençleri; kendisi, ülkesi ve geleceği için en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.

İnşallah bu sürecin sonunda milletin iradesi yine galip gelecek.

Türkiye, 20 yıldır aralıksız sürdürdüğü kalkınma ve demokrasi yolculuğunu devam ettirecektir.

Cumhur ittifakımız ile birlikte girdiğimiz bu seçimde de Allah’ın yardımı, milletimizin takdiriyle, üstadın deyimiyle “Bu tekerlek tümsekte kalmayacak.”

Türkiye yüzyılın inşasına kimse set vuramayacaktır.

Bizzat kendi ifadeleriyle bir kumar masası olan, birbirlerine pusu kuran, kavgadan, kaostan ve istikrarsızlıktan başka hiçbir vaatleri olmayan 7’li koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayıp siyasi mevta olacaktır.

Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkenin Gençlerine nasıl değer verdiğini, biz gençlere nasıl güvendiğini şu sözleriyle hatırlayalım; ‘’Oku, düşün, uygula, takip et tıpkı atalarımız gibi tıpkı mirasını devraldığımız dedelerimiz gibi sizler de tarih yazacak, sizler de tarihin akışını değiştirebilecek yaşlardasınız ve bu Ülkenin Gençliği 18 yaşında seçme hakkı var ise 18 yaşında Seçilme hakkı da olsun.” diyerek biz gençlere güvencini ortaya koymuştur.

CHP Genel Başkanı Bay Kemal’in önceki seçimlerde de olduğu gibi yine bizzat kendi ifadeleriyle “18 yaşındaki dünü unutan bu Gençler mi Ülkeyi yönetecek ?” sözlerini, Gençlerden nasıl korktuğunu, Gençlerden nasıl çekindiğini , nasıl değer vermediğini biz Gençler iyi biliyoruz.

Unutmadık, Unutturmayacağız; 15 Temmuz hain darbe girişiminde havalimanında darbecilere nasıl selam verdiğini unutmadık, unutturmayacağız.

Unutmadık, unutturmayacağız; 15 Haziran (2017) tarihinde HDP (PKK) terör örgütüyle birlikte Ankara’dan-İstanbul’a yürüyüşünü Unutmadık Gençler olarak UNUTTURMAYACAĞIZ.

Kuruluşun ilçesi Domaniç’imizden gençler olarak diyoruz ki ‘’BAY, BAY’’ Kemal.

Ve sözlerime Sayın Genel Başkanımızın ve Cumhurbaşkanımızın Gençlere şu ifadeleriyle son vermek istiyorum.

Yeni Türkiye Meşalesini yakan biz olduk ama onu burçlara dikecek olan Siz Gençler olacaksınız, Sizler bu Milletin İstikbalisiniz.

Türkiye’nin tüm Gençliğiyle bu Ülkenin bu toprakların bu Vatanın bu Devletin ve Aziz Bayrağın sahiplerisiniz İstikbale yön verecek olan başkaları değil siz gençlersiniz…

 İnşallah biz Gençler  14 Mayıs sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte yol yürümeye ve bu Meşaleyi sonuna kadar aydınlatmaya  devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Editör: Serdar Yiğit