Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, 22 Mayıs Pazartesi akşamı saat 17.00'de Tempo TV kanalında yayınlanan 'Köksal Bulut ile Değer Katanlar' programına konuk oldu. Başkan Ertürk, programda Domaniç’in tanıtımı yaparak belediye çalışmaları hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Programda, Başkan Ertürk, Domaniç'in turizm potansiyelini ve doğal güzelliklerini vurgulayarak, ilçenin tanıtımına yönelik yapılan çalışmalardan bahsetti. Ayrıca, belediyenin gerçekleştirdiği projelerle, çevre düzenlemeleri ve sosyal hizmetlerdeki çalışmalarına da değindi.

Bu anlamda Başkan Ertürk, son olarak ilçeye Milli mücadelenin kahramanlarından Domaniçli Habibe’nin sembol anıtı kazandırdıklarını ifade etti. Anıtın, Domaniç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yiğit tarafından tasarlanıp yapıldığını anlatan Ertürk, kendisine de teşekkür etti.

Başkan Ertürk, programa katılarak Domaniç Belediyesi'nin hedefleri ve vizyonu hakkında detaylı bilgiler verdi. Yerel yönetim olarak sürdürülebilir kalkınma ve vatandaş memnuniyetini öncelikli hedefler olarak belirlediklerini vurguladı. Ayrıca, istihdam yaratma ve kültürel etkinlikler düzenleme gibi konuların da belediye çalışmalarının merkezinde yer aldığını ifade etti.

Editör: Serdar Yiğit