Uysal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Ekibimizle birlikte tüm gayretimiz daha temiz bir Domaniç, daha yaşanılabilir sağlıklı bir şehir için çalışıyoruz. Bu kapsamda mahalle muhtarlarımızın da desteğiyle bir Sosyal Sorumluluk Projesi başlatıyoruz. Projemiz, ‘Çevre, size miras değil gelecek nesillere devredilecek emanettir’ sloganıyla ilçe halkımızın da katılımıyla evlerinin önünde bulunan yabani otlar dahil olmak üzere temizlik projemize tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz."

Gelecek nesillere daha güzel bir çevre bırakmak için lütfen çevremizi temiz tutalım ve sosyal sorumluluk projemize destek verelim."

PROJE KAPSAMINDA NELER YAPILACAK?

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Domaniç'te bulunan tüm mahallelerde evlerin önünde bulunan yabani otlar temizlenecek. Vatandaşlar da bu temizlik çalışmasına katılarak hem çevreye katkıda bulunacak hem de gelecek nesillere daha sağlıklı bir dünya bırakma sorumluluğunun bilincinde olacaklar.

Domaniç'in Turizm Vizyonu Kütahya Çalıştayında Şekilleniyor Domaniç'in Turizm Vizyonu Kütahya Çalıştayında Şekilleniyor

UYSAL'DAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Uysal, Domaniçlilerden gelecek nesiller için çevrenin korunmasına katkıda bulunmalarını istedi. Uysal, "Hep birlikte Domaniç'imizi daha temiz ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışalım. Lütfen evlerinizin önünde bulunan yabani otları temizleyin ve çevrenizi kirletmeyin. Gelecek nesillerimize daha güzel bir dünya bırakmak için hepimize görev düşüyor." dedi.

SOSYAL MEDYADA DESTEK ÇAĞRISI

Domaniç Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden de vatandaşlardan projeye destek vermelerini istedi.

Editör: Serdar Yiğit