2024 yılındaki yaklaşan yerel seçimler öncesinde il ve ilçe merkezlerinde siyasi hareketlenmeler başladı. Kütahya’nın Domaniç ilçesinde 3,5 yıldır Yeniden Refah Partisi Domaniç İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Fatih Yalçınsoy, yaptığı basın açıklamasında ilçenin tanıtımına ve kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla çaba sarf ettiklerini söyledi. Yalçınsoy, ilk kongrelerinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ı ilçeye getirdiklerini de hatırlattı. Yeniden Refah Partisi Domaniç İlçe Başkanı Fatih Yalçınsoy’un açıklamalarının satır başları şöyle oldu;

“DOMANİÇ’İN GELİŞİMİ TEK DERDİMİZ”

"İlçenin gelişimi için bürokrasi engellerinin aşılması gerektiğini düşünüyorum. Yerel siyaset politikasıyla ilçedeki sorunları çözmek ve hizmetleri artırmak adına yoğun bir çaba içerisindeyiz. İlçedeki başlıca sorunlar olan istihdam, sağlık, tarım ve nüfus kaybı için yapılabilecek ne gerekiyorsa gerekli mercilerle hep diyalog halindeyiz. Şahsi menfaatler Domaniç sevdamızın hiçbir zaman önüne geçmedi."

“HAYAL VE PROJELERİMİZ BÜYÜK, BANA GÜVENİN”

"Çıkar ve menfaat kavgaları ile yakınlarını işe yerleştirme ve nemalanma gibi konularda hiçbir zaman bulunmadık buna da müsaade etmeyiz. Yıllardır verdiğim demeçler, hep ilçemize katkı sunacak faaliyet ve projeler olmuştur. Projelerimiz genel merkezimizin ar-ge biriminde dosya halinde beklemektedir. Domaniç’te doğmuş büyümüş ve her zaman ilçemizin tanıtımı için canla başla çalışmış olan bu kardeşinize güvenin. Ulaşım, altyapı, çevre düzenlemesi, spor faaliyetleri, tarımsal kalkınma, nitelikli iş gücü ve daha çok yatırımcı kazanımı gibi konularda büyük hayal ve projelerimiz var."

Editör: Serdar Yiğit