Ertürk, ziyaretleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı genel müdürlüklerde ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Uysal Belediyeler Arası Dayanışmayı Önemsiyor Başkan Uysal Belediyeler Arası Dayanışmayı Önemsiyor

Ziyaretleri çerçevesinde açıklama yapan Başkan Ertürk,

“Ziyaretlerimiz kapsamında ilk etapta Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcımız Gürsel Erul’u ziyaret ettik. İhtiyaçlarımızı dile getirdik. Kendisinin vermiş olduğu destekten dolayı ayrıca misafirperverliği için çok teşekkür ederim.

TARİHİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ankara ziyaretimizde, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Seyit Ahmet Arslan’ı ziyaret ettik. İlçemizdeki Ebe Hatun Türbesi ve çevresi ile Şehit Saru Batu Savcı Bey’in anıt mezarının restorasyonu ve çevre düzenlemesi projemizi anlattık. Kendisi Kütahya Kültür Varlıkları Koruma Müdürlüğüne talimatlarını vererek gerekli restorasyonun yapılması talimatını verdi. Kendisinin ilgisi, desteği ve misafirperverliği için çok teşekkür ederim. Bizlerde bu vesile ile Tarihi değerlerimizi korumuş ve sahip çıkmış olacağız. Domaniç için yorulmadan Üretken Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Editör: Serdar Yiğit